Over Coaching

Zekerheid is de vijand van groei

Kies je vorm

Puur groeien is een uniek, persoonlijk proces. Je groeit op je eigen manier, in je eigen tempo. Daarom bied ik verschillende vormen van coaching, voor zowel zakelijke als particuliere klanten, in verschillende settings.

Binnen of buiten
Aan de rand van het bos, in een voormalige boswachterswoning, bij het geknisper van de houtkachel: het is de ideale, rustgevende setting voor gesprekken. Je kunt er individueel of met twee of drie personen terecht.

Voer je liever wandelend in het bos een gesprek? Ik neem je graag mee. Vanuit mijn praktijk wandelen we zo de boshellingen bij Amerongen op. Als voormalig boswachter en natuurmens in hart en nieren betrek ik de natuur graag bij je proces. Je zult ontdekken hoeveel het bos je te vertellen heeft. Over leiderschap, over wat groei inhoudt, over innerlijke kracht, over tegenslagen overwinnen en je plek vinden: de natuur is een geweldige spiegel en leermeester.

Individueel of als team?
Vanzelfsprekend ben je hartelijk welkom voor 1 op 1 sessies. Maar ook duo’s of teams zijn welkom. Teams kunnen terecht in een blokhut in het bos. Daar is letterlijk en figuurlijk alle ruimte om te groeien als team, door middel van groepsgesprekken en groepsopdrachten.

Bel of mail gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken bij het vuur of in het bos.