Klanten over Hugo

wandel coaching Veenendaal

“Ik heb het coachtraject als zeer waardevol ervaren. Hugo leidt je op authentieke wijze door persoonlijke processen, uitdagingen en leerwensen. Het wandelen in de natuur is een absolute aanrader. Het wandelen zorgt letterlijk en figuurlijk voor een organisch proces. Doordat ik mij kon openstellen ontstonden mooie resultaten. Ik heb zaken aan durven kijken, snappen, accepteren, leren wat ik belangrijk vind en hoe daarop te handelen. Het was een mooi en heel waardevol proces wat ik nu zelf voort zal zetten.” C. projectleider

coaching Amerongen

“Omdat ik mijn medewerkers beter op ongewenst gedrag wilde leren aanspreken bezocht ik een coach.” …”Hugo heeft me echt naar mijzelf leren kijken en leren zien hoe mijn gedrag invloed heeft op mijn medewerkers..” …”ik ontdekte nog veel meer over mijzelf…” ..”door meer bewust te zijn van mijzelf kan ik nu goed het gesprek aangaan met mijn medewerkers..” ik ben zo enthousiast over coaching geworden dat ik vind dat iedereen een keer naar een coach zou moeten en Hugo is een aanrader!” M. directeur / eigenaar

loopbaancoaching Amerongen

“Ik kwam bij Hugo omdat ik niet goed wist wat ik wilde en keuzes maken heel moeilijk vond. Ik voelde mij meteen op mijn gemak wat hielp om het echte gesprek te voeren. Hugo liet mij ook niet ‘ontsnappen’ en zorgde dat ik doelgericht bleef…” “Ik heb veel over mijzelf geleerd en weet nu hoe ik bij mijzelf te rade kan gaan om keuzes te maken. dat voelt zo goed! Ik wou dat ik dit 5 jaar eerder gedaan had.” S. facility manager

Burn-out begeleiding

Burn-out klachten die maar niet verdwenen, talloze (goed bedoelde) adviezen, niet dat ik daar behoefte aan had maar wandelen en naar een coach bleven hangen. Ik was wel eens eerder naar een coach geweest voor mijn burn-out klachten maar tegenover elkaar gaan zitten en over mijzelf praten werkt bij mij niet zo goed. Het was heel fijn dat Hugo’s praktijk bij het bos is. Wandelend vertelde híj veel over de natuur en legde dan de link naar hoe mensen functioneren daardoor leerde ik veel over mijzelf.” “….Ik herken nu goed mijn grenzen en weet hoe ik die moet bewaken, maar misschien nog wel waardevoller ik heb weer geleerd hoe ik mijzelf kan opladen!” R. zelfstandige

“Na bijna een half jaar thuis zitten vanwege een burn-out had ik eindelijk voldoende moed verzameld om naar een coach te gaan. Hugo werd mij aangeraden en we hadden meteen een klik. Hij luisterde echt en kwam niet meteen met allerlei adviezen. Ik dacht dat mijn burn-out kwam door mijn sales functies en de druk en hectiek die daar bij hoort. Hij liet mij echter heel snel tot inzicht komen dat mijn klachten veroorzaakt werden door de manier waarop ik er mee omging. dat klinkt nu heel simpel maar het was een echte eye-opener!” ..”ik heb het idee dat ik in slechts 7 sessies wel 10 jaar wijzer ben geworden!” A. sales manager

Relatie coaching

Ik heb Hugo leren kennen omdat ik een mooi gesprek met hem had toen ik hout bij hem kocht. Toen mijn vriendin en ik besloten een relatietherapeut te zoeken ben ik eerst met Hugo gaan praten. Hij raakte in het eerst gesprek de kern van de strubbelingen in onze relatie. Na enkele sessies bij de relatietherapeut hebben we besloten ons traject voort te zetten bij Hugo. Dat heeft ons beiden heel veel opgeleverd, we hebben geleerd wat onze werkelijke behoeftes zijn, deze te delen en niet meer bij elkaar te zoeken wat we eigenlijk onszelf moeten geven. Het klinkt simpel als ik het nu opschrijf maar het heeft onze relatie totaal veranderd, heel veel ongenoegen en spanning is verdwenen.

Cliënten waren onder andere werkzaam bij

Provincie Utrecht, De Baak, Gemeente Ede, Capgemini, Recreatieschap midden Nederland, Goois Natuurreservaat, Rabobank, Staatsbosbeheer, NCOD, FBE Utrecht, groen aannemer, Booking.com, spiritueel centrum, Unc inc, Horeca en diverse particulieren / zelfstandigen.